Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR HAR VECKANS UTMANING GÅTT?

Å så trött och hungrig jag är! Har precis kommit hem från gymmet där jag kört 5 km löpning så fort jag kunde, vilket blev ca 25 min och 35 sek. Dock så gick jag den första minuten som uppvärmning så måste se till att kolla tiden från och med där jag börjar springa nästa gång. Det var tungt för benen att springa idag! Kan beror på att jag bara käkat en keso med bär till lunch innan träningen? Ska  se till att få i mig en dunderlunch nu dirrekt!

Har i alla fall duschat och sitter i min favorit mysdräkt från HomeruN och strechar lite rumpa. Glöm inte att ni fortfarande har 20% rabatt på allt från HomeruN, både i butiken på Odengatan och på deras webshop –> http://www.homerunstore.se/sv/ Det enda ni behöver göra är att uppge idawarg vid ert köp. 🙂

Så här pigg och glad är jag nu… NOT 😀

 

Med lite mat i magen så ler jag igen. 🙂 Medan jag äter kan väl ni berätta hur veckans utmaning har gått? Har ni klarat den? Har ni kört från tårna eller knäna? TELL ME!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind