Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKAM DEN SOM GER SIG!

Nu är jag sjukt stolt över mig själv! För många kanske det inte är någon big deal, men för mig att springa 50 minuter i sträck utan att köra intervaller eller stanna en enda gång är stort! Det är mest psykiskt jobbigt för min del! Jag springer hellre intervaller i 1 timme än att jogga lugnt i samma tempo i 30 min! Jag avskyr det! Men idag bestämde jag mig! Jag började springa utanför dörren, sprang ner till Djurgården, sprang Djurgården runt och stannade inte förrens jag var tillbaka vid lägenhetsdörren igen. Ingen aning hur långt det var, men kan tänka mig att det är ca 7-8km?

Jag ville verkligen sluta när jag hade kommit halvvägs, men jag skulle aldrig stå ut med mig själv om jag gjorde det så jag sprang på 😀 Haha!

När jag kom hem så gjorde jag dessutom hela 70 armhävningar från tårna för att komma igen i min egen utmaning (250 armhävningar innan veckan är slut). Så idag har jag alltså sammanlagt gjort 130 armhävningar! Wihoo.

Nu blir det en stor portion ägg- och fetaostsallad. Supergod och nyttig – recept kommer imorgon!

PUSS på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind