Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THAIBOXNING

Min allra första gång. Jag var sjukt nervös! Det var jag och 30 killar/män. Jag verkade vara den enda nybörjaren. Det första de sa var ”Eftersom det nästan bara är avancerade här idag så kommer vi börja på en högre nivå”. Det gjorde inte saken bättre för min nervositet! 😀

Haha, jag testade nämligen på Thaiboxning för första gången i mitt liv igår. Det var riktigt roligt och inte alls så farligt som jag trodde! Kommer absolut vilja köra det igen, men skulle även vilja testa på riktig brottning. Kanske får bli i tjejgruppen på söndag?

Någon av er som testat på Thaibox eller brottning?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind