Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GRYMT ERBJUDANDE TILL MINA LÄSARE!

Finns nog inget som gör mig lyckligare än när jag har shoppat nya mjukiskläder! Nu när hösten börjar smyga sig på så vill man ha en riktig mysig mjukisdräkt att krypa ner i! Jag handlade den optimala mjukisdräkten igår på min favoritaffär HOMERUN. Blir helt sjuk när jag är där inne i affären och det bara kryllar av snygga och mysiga byxor, tröjor, tishor, converse mm. Har också en av de populära stickade tröjorna med amerikanska flaggan på sedan innan. LOVE IT! Köpte mig också ett par röda converse när jag ändå var i farten! 😀

Eftersom jag känner en som jobbar där så fick jag den stora äran att kunna erbjuda er mina läsare hela 20% rabatt i deras shop på Odengatan och även deras Webshop –> http://homerunstore.se/sv/ Det enda ni behöver göra är att uppge mitt namn IdaWarg när ni handlar. GRYMT erbjudande så passa på 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind