Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÅTERFUNNEN KÄRLEK!

Har precis kommit hem efter en helt underbar dansklass. Tog 2 balettklasser förra veckan men det är så kontrollerat med stång osv. så det här var första riktigt fysiska dansklassen efter att ha skadat min tå i julas. Känner tyvärr fortfarande av det så är väldigt försiktig, men det funkade att dansa och oj så kul det var!

Tog klass för en av de danslärarna som har betytt mest för mig under alla år i Stockholm. Under de 2 första åren var jag livrädd för honom och vågade inte säga ett ord. Han har gjort mig arg, han har fått mig att skratta, han har fått mig att gråta, han har plågat mig både psykiskt och fysiskt (på bra sätt), han har fått mig att inte stå med armarna i kors på dansklass, han har fått mig att inte hänga på stången under dansklass, han har gjort kollektiv bestraffning på hela klassen pga. att jag gjort fel, han har fått mig förvirrad och han har givit mig så mycket glädje och kärlek till dansen. Finns ingen lärare som jag lärt mig så mycket av! Tack Mr. Suarez! <3

Känns så skönt att vara igång med dansträningen igen och ska  försöka få in flera danspass i veckan under hösten. Tips på bra kvällsklasser i Stockholm mottages gärna? 🙂

Bild på mig från Dansenshus 2011 från vår avslutningsföreställning från Balettakademien. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind