Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EFTER 1 ÅR ÄR DET DASG IGEN… NERVÖS!

Jag är nervös… jag har bestämt mig… jag ska gå och ta min första balettklass på snart 1 år. För er som inte har följt min blogg innan så kan jag berätta att jag är utbildad professionell dansare.

Hela mitt liv har jag levt för dansen och jag har under många år tävlat på Elitnivå i en dansstil som heter Disco Dans. Efter det var jag med i TV3:s dansprogram Floor Filler där jag kom 3:a och sedan har jag jobbat som frilansande dansare och danscoach och utbildat mig till professionell dansare på Balettakademien i Stockholm i 3 år.

Fick lägga dansskorna på hyllan efter att ha jobbat som dansare på julgalan i karlstad 2010 då min stortå blev rejält överansträngd och jag kunde inte böja den åt något håll. Enda utvägen var vila och jag är fortfarande inte helt bra!

I alla fall så ska jag försöka mig på en balettklass ikväll och jag är nervös. Jag känner mig som en nybörjare igen. Kommer jag ihåg hur man vrider ut, pointar fötter, snurrar och för över vikten? Kommer det bli ett kärt återseende eller kommer jag känna den ångest jag många gånger kände i skolan?

Här kommer svettiga, osminkade bilder från mina oglamorösa dagar på Balettakademien.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind