Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYTT POLE TRICK – VIDEOBLOGG

Har precis varit och tränat lite Pole Dance på StudioDQ med mina Pole Dance vänner. Grymt kul trots att jag tyvärr börjar känna mig lite sjuk. Har sovit dåligt den senaste veckan så det beror nog på det.

I alla fall så tränade jag på ett trick som jag började träna på förra veckan. Då vill jag tillägga att jag inte var i närheten av att klara det själv, men idag så var jag på god väg. Har fortfarande problem med balansen och jämnvikten och måste ta det sakta. Är som en uppochnervänd spagat.

Kommer vara så snygg när jag sätter den sedan… 🙂

[videofyme id=”590694″]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind