Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ KOMMENTARER

Har alltid förundrats över hur ofta du tränar, hinner kroppen återhämta sig och reparera musklerna innan du tränar igen?

SVAR: Hej! Ja jag är en väldigt rastlös person och har varit övertränad så många gånger under mitt liv då jag gått på Balettakademien. Det är något jag verkligen inte vill vara med om en gång till och är väldigt noga med min mat och vila nu för tiden. I 4 år har jag tränat ca 6,5 timme om dagen mellan måndag och lördag och då är det inte konstigt att man blir övertränad. Nu tränar jag knappt 1 pass om dagen och ca 4 pass av dem i veckan är styrketräning. Jag ser till att variera mina pass och ha vilodagar då jag vilar helt eller bara tar långpromenader. En promenad är bara hälsosamt och inget man kan bli övertränad av. Sedan om jag märker en liten tendens till överträning så vilar jag självklart. 🙂

Vet du när dom röda Heat kommer in igen också?
TACK för en superblogg :D

SVAR: Nej tyvärr vet jag inte men vet att de är påväg så håll ut, annars har du ju de gröna som funkar precis lika bra! Bara att svälja ner med en kopp kaffe så har du ju lite koffein där också 😉 Tack så mycket tjejen!

Heej jag tycker verkligen om din blogg!! men jag undrar en sak jag har dansat sedan jag var tre år och dansar nu 4gånger i veckan och jag har börjat se mina revben uppe vid bröstkorgen (mellan brösten) så jag undrar blir brösten mindre av att dansa balett? är bara 14 år och är tacksam för svar :)

SVAR: Tack så mycket 🙂 Det är ju inte så att du just av balett får mindre bröst. Balett är lågintensiv träning, precis som promenader, och bränner fett vilket  kan göra att brösten blir mindre. Ju lägre kroppsfett du har desto mindre blir brösten eftersom de också består av fett. Kram Ida

Hej Ida! Jag undrar en sak. Jag tränar väldigt ofta, på ett och annat sätt nästan varje dag. Men det jag undrar r
Är, om man inte har träningsvärk dagen/dagarna därpå, var tränIngen inte effektiv nog då? Jag tänker tex på när jag varit på gymmet och gjort över hundra situps och känner mig trött då, men har ingen träningsvärk efter.

SVAR: Det här är en omöjlig sak att svara på då träningsvärk är något mystiskt som ännu inte har fått något 100%igt svar. Jag är en person som har väldigt lätt för att få träningsvärk och det finns andra som har svårt att få träningsvärk. Däremot måste jag köra riktigt riktigt tung magträning och mycket excentrisk träning om jag ska få träningsvärk i magen. För att få så bra serultat som möjligt av styrketräningen så måste musklerna överbelastas och brytas ner för att sedan äta och vila ordentligt för att byggas upp och bli starkare. Istället för att köra 100 situps skulle jag byta ut det mot någon övning som är tyngre för dig och som du är helt slut av efter 10-15 reps. Chocka kroppen 🙂 Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind