Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ KOMMENTARER

hej. Snälla ida svara på denna fråga! hur ska man göra om man vill få bort ”dallret” allra högst upp på låren, det som är löst allra högst upp? hur ska man göra då för att få bort det eller hur man ska säga? =) Tacksam för svar./ Sofia Eriksson

SVAR: Hej Sofia! Som alla vet så går det tyvärr inte att punktförbränna. Vad man kan göra är att träna benen så de blir fastare genom tex. Knäböj och utfall och sedan äta en bra och nyttig kost men mycket proteiner, bra fetter och lite långsamma kolhydrater. Lycka till! / Ida

Hej Ida! :)

Hur mycket, (på ett ungefär då), kostar det att anlita/träna tillsammans med en PT?
Jag har inte gymmat förut, utan tränat på andra sätt, så som PW´s och fotboll osv..

Det är kanske svårt att besvara min fråga, eftersom ”du inte har så mycket att gå på”, gällande min kropp och kost m.m. Men jag skulle bli glad om du ens kan ge mig några siffror ”mellan tummen och pekfingret”, om man säger så! :)

Tack för en bra och inspirerade blogg! :)

SVAR: Hej tjejen! Kul att du funderar på att anlita en PT, det gör du het rätt i! Priser varierar väldigt och det kan kosta allt mellan 500-1500/ timmen. Väljer du att träna för en PT på tex. World Class eller SATS så har de olika paket du kan välja. Ju mer timmar du köper desto billigare blir det per/timme. Enstaka timmar på gymmet jag jobbar på tror jag ligger på 740kr för en timme. Så kolla upp priser på PT på just det gymmet du tänkt köra på 🙂 Lycka till! Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind