Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GÅRDAGENS STENHÅRDA MASSAGE!

Igår träffade jag en vän som jag träffade under min utbildning på PT-School. Har så mycket att tacka för den utbildningen! Har ni någon gång funderat på att utbilda er till PT så välj PT-School! Lovar att ni kommer bli supernöjda!

I alla fall så tog jag och Malin en fika och sedan gick vi hem till mig och så fick jag en 2 timmars STENHÅRD massage! OMG, Malin är från och med nu min nya massör! Jag har liksom träningsvärk i hela ryggen idag efter alla knutar som malin tryckte ut! Vill ni ha en hård ordentlig omgång… masssage 😀 så boka MALIN 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Man
  Niklas Berglind