Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRANSK REATAURANG – DE VILLE

Igårkväll var jag och hjärtat ute och skulle käka lite snabbt. Vi hittade en fransk restaurang som heter De Ville och gick in. När jag såg menyn så ångrade jag mig en aning då inget lät gott och priserna var otroligt saftiga och jag ville ha min mat snabbt eftersom jag var så hungrig så jag höll på att svimma! Men eftersom vi redan satt oss ner var det ju bara att beställa! Tror det tog dryga timmen att få maten och med tanke på tiden och priset så hade jag sjuuukt höga förväntningar på min mat! … maten kom in och den var minsann värd varenda 300kronor! Himelskt gott!

Rödtungsfilé med vitvinssås, spenat, mandel & forellrom.

Tyvärr så tyckte jag dock att det var dålig service, tog för lång tid och otrevlig personal!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt