Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG BÖRJAR SE LJUSET!

Måste också berätta om att jag var på min 4:e och sista stötvågsbehandling för min skadade stortåled igår.

Jag fick min skada/överansträngning i novemer 2011 och sedan dess har det bara blivit värre. Jag har fått sluta träna dans i och med att jag inte kan gå upp på tå eller böja stortån åt något håll. Har faktiskt varit superjobbigt då jag till och med ibland inte kunnat gå pga. smärta i stortåleden! För 4 veckor sedan började jag med stötvågsbehandlingar hos Christer på Agilokliniken. Det har varit 4 st behandlingar med smärta men OJ vilka resultat det har gett! Nu kan jag till och med stå och balansera uppe å tå. Wihooo! Kanske finns hopp om att jag kan gå och träna dans snart igen lagom till sommarkurserna 🙂

Denna stötvågsbehandling jag gjort är kanon att göra på olika skador som tex. hamstring- eller axelskador och för att få bort ärrbildningar i gamla skador. Rekommenderar den verkligen! För mer info eller boka tid, besök Agilokliniken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind