Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Balans och hållning i kropp och sinne

Som dansare har jag alltid vetat vikten av bra hållning. Naprapater, kiropraktiker har normalt sett varit min lösning. Men jag har inte upplevt att jag så enkelt och genialt,  efter ett test på ett par minuter kunnat se hur min hållning varit märkbart sned för att sedan en timme senare vara helt upprättad och nu efter ett par dagar känner jag en HELT rak hållning som jag aldrig varit med om tidigare! Askoolt!

Inte jag på bilden, men såhär funkar det och den 16:e juni kommer jag ha ett exklusivt event på Café Opera med Atlasbalans där vänner och bekanta också kan få testa sin hållning på ett par minuter och kanske växa en extra centimer som jag gjorde.

Vill du ha chans att vinna en av de 10  VIP-biljetterna jag lottar ut till eventet och en smaskig goodie bag så maila ditt namn och e-mail för dig plus en vän till IdaWarg@gmail.com

Tills dess, spana definitivt in den här hälsotrenden själva för den förbluffade mig! ->   http://atlasbalans.se 

Kramis

/Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt