Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR MAN FÅR VÄLTRÄNADE ARMAR?

Denna terminen har det varit mycket fokus på att träna armar då jag skadat min stortå, höft, hamstring mm. Innan har jag varit lite frustrerad över att jag varit hyffsat vältränad men att mina armar aldrig tar form och känns bara allmänt smalslappa.

MEN nu vet jag varför!? Svaret är enkelt, Jag har helt enkelt inte tränat dem ordentligt! Jag menar hur ofta lägger man sig ner och kör armhävningar? Inte i närheten så ofta som man gör situps eller rumpövningar! Right? Men efter denna termin med Pole Dance och mängder med hävningar så börjar även armarna ta form! GÖTT!

Idag blir det minsann armhävningar på gymmet! Vem är med mig?

Bild på mig från igår när jag står och sminkar. Haha riktigt så biffig ser jag inte ut i verkligheten tyvärr men snart så 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt