Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

I LOVE FITNESSNUDLAR

Här kommer en kärleksförklaring…

Jag har alltid i hela mitt liv haft en crush på nudlar. Jag vet inte varför för de smakar ju egentligen inget? Kanske är det den goda slemmiga konsistensen jag gillar? 😀 Haha, nej men i alla fall så äter jag sällan vanliga nudlar då de innehåller mycket snabba kolhydrater och påverkar mitt blodsocker på ett negativt sätt. Därför beställde jag dessa fitnessnudlar från Fitnessguru. 

Måste erkänna att jag var lite skeptisk innan, men har nu smakat på dem tillsammans med min goda laxwook och DRA MIG BAKLÄNGES så gott det var! Dessa är 1 av mina favoriter och kommer lätt att ätas till både wook, sallad och Köttfärssås i framtiden. Perfekt att ersätta potatis, ris och pasta med! 4 kalorier/100g och endast 24 kr. Rekommenderar dessa starkt!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt