Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BOXNINGSPASS

God Morgon!

Jag har skadat mig!!! Haha igår innan vi skulle sova körde jag och min kära pojkvän ett boxningspass då min pojkvän försökte lära mig lite teknik. Sedan började vi köra på riktigt och det var sjukt roligt enda tills jag for i golvet! Min pojkvän väger ju nästan dubbelt så mycket som mig så när han fick in ett slag så flög ju självklart jag som en liten vante baklänges och landade på min handled så hela armen bröts till! Ajaj. Känns fortfarande, så sitter här och och käkar frukost och hoppas på att min arm ska bli frisk!

Jag och mitt hjärta i Dubai förra året…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind