Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SISTA KLASSEN

Måste bara säga att jag tycker det är så kul att ni har så mycket frågor! Trodde inte jag skulle få så många eftersom jag vid förra frågestunden svarade på nästan 60 frågor från er. KUL och fortsätt fråga på tills dagen är slut 🙂

Själv ska jag iväg och undervisa ute på Lidingö. Avslutningsshower börjar närma sig och idag håller jag i sista klassen för denna gruppen för terminen och kanske för alltid. Eftersom jag jobbar heltid + ganska mycket till med andra saker så hinner jag inte ha några fasta klasser utan kommer bara i framtiden ha privatlektioner och workshops.

Time to go… Hörs ikväll!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind