Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STATUSUPPDATERING

Igår var jag hos mannen jag inte förstår hur jag skulle klara mig utan? Bästa frisör Alex på Saxess by Alex. Brukar alltid känna mig så ful när jag går från frissan men hos Alex har det aldrig hänt! Vet inte hur han bär sig åt? Alltid perfekt färg på håret och lagom mycket klipp.

Blev sedan en lugn kväll hemma eftersom min kropp är helt slut efter allt jobb + pollen + förkylning. Somnade runt 00.30 och vaknade 05.50 och kunde inte somna om. I don´t know why, för jag är svintrött! I alla fall så ska jag ändå snart iväg till gymmet och köra klienter. Wihoo. Dags att peppa till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt