Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STÖRSTA MATMISSEN!

Idag på lunchen tog jag mig tid att gå till en matkjedja som heter Blueberry Lifestyle för att testa deras mat. Har hört att den ska vara väldigt hälsosam och god?

När jag kom dit vara alla salladerna slut med jag blev rekommenderad att testa en wrap med laxröra och kikärtor. Eftersom min mage inte tål för mycket fibrer så sa jag att kikärtor inte var någon bra ide, men expiditen övertalade mig och sa att det inte var så mycket kikärtor i. Fine då var det OK! Fick med ett fint paket med en Wrap, en smoothie och en liten chokladbit. Såg jätte bra ut!

 

Före…

MEN när jag sedan började äta så bestod typ hela laxröran av kikärtor, man kan säga att det var en kikärtsröra med lite laxflisor! Hälsosamt var det eller? Nja sådär va! Hela måltiden bestod ju typ av kolhydrater och sedan när blev choklad nyttigt?

Efter…

FAIL! Haha inget bra förstaintryck av denna matkjedja och jag är fortfarande hungrig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind