Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CIRKELTRÄNING / CROSSFIT

Efter en mycket trevlig dag på jobbet med halvårskonferens, lekar och massa god mat så var jag sjukt träningssugen. Eftersom det blev så sent så körde jag ett riktigt tufft pass hemma med cirkelträning/crossfit. Varvade kondition och styrka 50 sek jobba och 10 sek vila. Körde 3 hela varv och alltsamman tog 27 minuter. Efter det tog jag mig en kort promenad för att gå av mig lite mjölksyra och varva ner för jag hade verkligen blodsmak i munnen 😀 Haha GÖTT!

Nu blir det kvarg med äpplemos och kanel och mys med mitt hjärta <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt