Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TYNGDLYFT MED MIN PT

Idag mina vänner har jag blivit tränad av en PT. En kille som heter Hans och som hittade mig via bloggen hörde av sig och frågade om vi skulle köra ett pass? SJÄLVKLART skulle vi det!

Jag hade aldrig träffat på Hans innan utan bara pratat med honom på internet, men eftersom han har gått samma PT-utbildning som mig på världens bästa PT-school, så visste jag att jag kunde lägga min kropp åt Hans händer och litade fullt på honom. En PT behöver också en PT och jag har länge funderat på att skaffa en för att höja motivationen i min egen träning.

Vi körde i stort sett tyngdlyft hela passet, vilket faktiskt är fantastiskt roligt. Var väldigt skeptisk mot detta innan jag började PT-school men måste säga att det är kanon. Man jobbar med hela kroppen och det är både kordination, styrka, rörlighet och explosivitet. Enkelt, roligt och optimalt och det är en styrka man sedan har användning för i allt man gör!

Hans kommer att köra ett gästblogginlägg om detta längre fram och berätta mer. Jag är helt såld på det och kommer att köra fler pass med Hans. 🙂

Här har ni 2 otroligt heta bilder på mig när jag gör ett så kallat ”Sumo-marklyft”… haha…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt