Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ KOMMENTARER…

Hej Ida!
Jag har följt din blogg ett tag men det här är första gången jag kommentera (Skäms på mig!)
Jag håller på att försöka få strandkroppen/gå ner lite i vikt/få en tightare kropp.
Saken är den att jag inte har tillgång till något gym då jag bor några mil utanför stan, inget körkort osv.
Jag har kört på löparträning (5km, man måste ju börja någonstans, och öka eftersom) och sen gör jag plankan, sid situp, crunches och sånna övningar. men kan du ge tips på mer övningar som skulle hjälpa mig eller ja nått tips helt enkelt? :D
Kram.

SVAR: Hej! Bättre sent än aldrig 😉 Härligt att du tränar och är flitig! Det låter kanonbra allt som du sa. Mitt bästa tips till dig är att kolla över maten. Hur mycket och hårt man tränar för att bli tightare och tappa fett så måste man oftast se över kosten. Att ta bort endel kolhydrater i kosten brukar göra susen. Fortsätt sedan med din löpning, ta promenader och gör styrketräning som stora basövningar hemma.

Kör hårt! Kram Ida

Mums vad gott det där ser ut!!! Vad har du i din tacos?

SVAR: Jag har kycklingfärs, avokado, babyspenat, majs, körsbärstomat, gurka, Tacosås, turkisk yoghurt och knäckebröd.

Hej Ida! Har ett litet träningsproblem jag skulle behöva hjälp med.. Jag tränar på gymmet tre gånger i veckan och kör pole en gång i veckan, och det jag är ute efter med min träning är att bygga muskler, men också att bli lite mer ”slimmad” och fast i kroppen. Problemet är att jag har lite problem med mina fötter, får ont i dom när jag springer, så jag kör på crosstrainern istället för löpbandet när jag konditionstränar. MEN det verkar inte som att det ger något resultat? Kör i intervaller med medel till högt motstånd cirka 20 minuter, men när jag är klar står det att jag endast bränt 130 kalorier. Det känns som att det är så himla lite, och när jag tittar på bilderna du lägger upp från din konditionsträning står det ju att du bränner upp mot 600 kalorier på 40 minuter. Vad gör jag för fel? Eller är det helt enkelt så att löpning bränner mer?
Tacksam för svar :)

SVAR: Hej! De där kalorimätarna på konditionsapparaterna ska man strunta i totalt! Det är helt omöjligt att de visar rätt eftersom det är så många olika faktorer som spelar in . Bättre att ha pulsklocka på sig och kolla vilken pulszon man ligger i. Den siffran du såg är på ett pendlande löpband och där går man i väldigt intensiv fart i uppförsbacke. Blir styrketräning samtidigt. Men som sagt så är det inte alls säker att dessa siffror stämmer så haka inte upp dig på det utan fortsätt med Crosstrainern om det är bättre för dina fötter.

Kram Ida

Hej! Jag dansar nästan varje dag (balett, jazz, modernt) och tar ofta en morgonpromenad. Försöker även träna styrka i överkroppen hemma. Men det känns som att min kropp inte förändras, jag tycker att musklerna borde böja synas mer och jag borde bränna rätt mycket. Men, jag sitter här med PMS just nu och magen är världens svullnaste så det är svårt att vara objektiv nu antar jag. :P
Jag äter sällan kolhydrater förutom gröt på morgonen, till maten byter jag ut dem mot ärtor eller ugnsbakade grönsaker. Har du något annat defftips?

Kram!

SVAR: Härligt att höra att du är så flitig! Haha hoppas din PMS gått över, man känner sig ju sällan supersnygg just då. Det låter som du har en sund kosthållning. Skulle behöva se exakt vad du får i dig för att kunna hjälpa dig. Det du skulle kunna göra för att få resultat är att variera din styrketräning och se till att du alltid får i dig tillräckligt med protein så att kroppen kan bygga muskler, annars kan det hända att man bara står still på en platå. Kör på hårt tjejen! Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind