Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

POLE DANCE OCH PROMENADER

Åh vad härligt! Tog en promenad på 40 min, sedan körde jag Pole i 70 min och sedan blev det en 40 min promenad hem för det var så härligt väder! Mycket skön söndag och nu känner jag mig redo och laddad för en vecka med jobb! Kommer dessutom bli väldigt mycket jobb denna veckan då jag förutom mitt heltidsjobb ska köra klienter, gå körkortsteorikurs, ha körlektion och på lördag ska jag även iväg och undervisa i Gävle hela lördagen och på söndagen ska jag kanske spela in en musikvideo. Wihooo 🙂

Nu mina vänner ska jag lägga mig framför TV:n och käka Kvarg och kolla Big Brother. Ha en fin söndagkväll…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind