Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DANSABSTINENS…

Efter att ha städat köksskåpen + kylskåpet i hela 4 timmar så sitter jag nu och tar mig en stor kopp kaffe med gräddeoch laddar för dagens PoleDance klass. Älskar verkligen grädde i kaffet! MUMS! Någon mer än jag som gör det?

I alla fall så ser jag verkligen fram emot dagens Poleklass. Hoppas vi får göra lite koreografi idag då jag börjar bli enormt danssugen! Min tå har hindrat mig från att dansa ordentligt på några månader, eller rättare sagt snart ett halvår!!! Så nu börjar dansabstinensen krypa inom mig 😀

Dags att sätta på sig jackan och ta en 40 minuters promenad bort till PoleFitness

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind