Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HURTIG LÖRDAG!

Vilken otroligt aktiv lördag jag har haft! Det är nämligen så att min kusin är här och hälsar på över helgen då hon går den förberedande utbildningen på PT-School. Hoppas på att hon blir lika förälskad som mig i utbildningen och flyttar hit och går resten 🙂

Imorse var jag en snäll kusin och gick upp 7.30 för att följa min kusin till skolan. Då blev det 25 minuters promenad där. Sedan tog jag ytterligare 20 minuters promenad till gymmet för att springa med 2 st klienter. Där blev det 1 timmes intervaller som sammanlagt blev 8,5 km på bandet. Härligt! Efter det blev det 20 minuters promenad hem…

Behöver jag ens säga att jag var hungrig när jag kom hem?! Tur att de stod en stor portion kycklingtacos och väntade på mig i kylskåpet… MUMS!

Nu blir det duschen och sedan fika med Sibel!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt