Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ KOMMENTARER…

Hej!! Snälla skriv hur man som tjej får magrutor??  Jag går ofta PW och springer samt situps? Äter bra och sund mat, minskat kolhydraterna.. Snälla ge övningar eller tips på vad man kan göra! Är de möjligt att få mamagrutor på åtta veckor? Tacksam för svar :)

SVAR: Hej tjejen! Allt är möjligt 🙂 Jätte svårt för mig att säga eftersom jag inte vet exakt vad och hur du äter. Här kommer en film på några av mina favoritövningar. Se till att alltid pressa ner ländryggen så den är i backen…

[videofyme id=”390549″ width=”500″ height=”320″]

Sedan måste du ju också få ner din fettprocent och då är kosten väldigt viktigt. Tänkt mycket protein och lite kolhydrater. För bästa resultat är det bästa att ta hjälp av någon professionell som kan kolla över kosten. Det kan vara småsaker man missat själv som kan vara det avgörande. Kör på hårt 🙂 Kram Ida

Hej Ida! Jag brukar försöka äta nyttigt, inget godis eller skräpmat och detta brukar gå jättebra och känner inget sug alls förrän efter två månader utan det VARJE gång, jättejobbigt! Då skulle jag kunna vräka i mig allt jag ser men försöker att inte men har du något tips för jobbigt att ständigt vara sugen på någonting. Äter ändå regelbundet var tredje timme och inga snabba kolhydrater.. Tack för svar!:)

SVAR: Hej och vad roligt att du försöker sköta din kost så bra. Mitt tips skulle vara att du ser till att alltid ha något hemma som kan stilla ditt sötsug, och då menar jag självklart inte sötsaker utan kanske proteinpulver, kvarg med bär, funlight, te mm. Mycket bättre att du får i dig något matigt med näring! Jag själv brukar också köpa läkerol att tugga på 🙂

Lycka till! Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt