Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UTSKÄLLD PÅ SUSHIBUFFÈN

Tillbaka i huvudstaden och har minst sagt rivstartat veckan med massa jobb. HÄRLIGT!

Roligast av allt var idag på lunchen när jag fick en utskällning av en tant i personalen på Sushibuffen på Östermalmstorg. Jag äter nämligen inte upp riset på all sushi utan äter bara det som ligger uppe på på flera av bitarna. Inget fel eftersom man borde få äta vad man vill på en buffe då man betalar för det, right? Nä men det tyckte inte hon som jobbade där utan hon skällde ut mig och sa att jag måste äta upp riset annars fick jag inte ta mer. Hahaha. OMG. Okej om jag hade käkat typ 100 bitar men nu snackar vi om typ 12 bitar. Hade jag varit själv hade jag antagligen stått kvar där än och diskuterat, men nu hade jag en trevlig arbetskollega med mig som jag ville umgås med så jag sa bara, ”jaja jag äter riset.” Dock gick hon och kollade mig 1 gång i minuten efter det 😀 Tror ni jag kommer gå dit igen?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind