Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄTER JAG SÖTSAKER PÅ KALAS?

Svar på kommentar…

Myys <3 En liten fråga när du är borta å på ”kalas” frångår du dina vanor då som att inte äta sötsaker, godis å kolhydrater?
Lr gör du undantag?
Fortsatt trevlig påsk
kram carro

SVAR: Tack för din kommentar tjejen. För mig blir denna frågan lite konstigt formulerad då ”frångår från mina vanor” inte riktigt stämmer i mitt huvud. Jag äter alltid som jag vill och känner för varje dag. Spelar ingen roll om det är påsk, jul eller kalas. Jag blir aldrig sugen på tårta, bullar, godis mm. då jag faktiskt inte alls tycker det är gott. Ibland kan jag smaka lite för att vara artig och ibland har mamma lyckats göra efterrätter som jag gillar som tex varmt äpple med någon hemmagjord galss/sås och då äter jag. Saltlakris kan också vara något jag kan bli sugen på och äta dock inte i mängder.

Men som jag sagt innan så älskar jag mat och äter hellre en portion med god mat istället för godsaker. Kolhydrater äter jag varje dag och i matväg så äter jag allt som serveras om jag tycker det är gott eftersom jag inte har som mål att tappa i vikt eller fett. Försöker dock undvika snabba kolhydrater så mycket som möjligt då det påverkar mig på ett dåligt sätt.

Hoppas du fick svar 🙂

Kramar Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt