Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MYROR I BENEN

Hej alla barn, Nu har jag myror i benen! Har varit på mitt nya jobb hela dagen vilket känns fantastiskt roligt och spännande men mycket nytt att ta in. Sedan så sitter man ner hela dagen och det är inte min kropp van vid så ska ta med den ut på en liten promenad tror jag minsann 🙂

Är heller inte van att vara helt ledig så här på eftermiddagen! Känns jätte konstigt? 😀 haha, måste hitta någon aktivitet jag kan sysselsätta mig med! Dansa har jag tänkt att göra så småningom, men just nu går det inte då min tå fortfarande gör ont 🙁 Någon som kan tipsa mig om en rolig träningsaktivitet förutom dans eller Pole Dance?

Funderar på någon slags fighting? Eller box kanske? Eller ska man kanske börja ta lite Bikramyoga igen? Ni får jätte gärna tipsa mig om era favorit träningsformer? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind