Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ONT I TÅN

Hej på er! Har varit hos sjukgymnasten med min tå :S Den mår inte så bra och jag har fått fler övningar. Hon säger att detta tar i normalt fall lång tid att läka och med min livsstil så kommer det ta ännu längre tid. En jobbig sak är att jag måste värma upp min fot/tå innan jag stiger upp på morgonen eller om jag vaknar mitt i natten och behöver gå på toa. Det betyder alltså om jag vaknar och är jätte kissnödig så måste jag först sätta mig på sängkanten och göra massa fotövningar innan jag får gå på toa. Haha jobbigt läge. Men men, det kunde varit värre 😀

Nu ska jag få i mig lite lunch och sedan gå iväg och träffa Sibel och sedan iväg ut till Täby där jag kommer att undervisa min sista måndag.

Dagens Ida…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind