Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ FRÅGESTUND – DEL 7

vad är det för skillnad mellan fitnessguru one meal och fitnessguru one whey? Om man vill gå ner i vikt kan man dricka one meal som proteinpulver?

SVAR: One Whey är ett proteinpulver och innehåller nästan bara proteiner. One Meal är mer som en måltidersättning och innehåller mer kolhydrater och funkar kanon som ett mellanmål.

Kan du tipsa om var man kan köpa snygga träningskläder? Blir mycket roligare att träna när man har en snygg outfit! 🙂

SVAR: Mina favoritträningskläder kommer från PUMA. Har man inte den budgeten så har ju tex. H&M eller Bik Bok snygga träningskläder 🙂

Hej Ida!
Jag ska börja tävla i disco och jag fattar inte riktigt hur det är med reglerna i brons, de har ju ändrat. Får man göra precis som i guld och silver nu? Alltså kickar, hopp, guld och allt? 🙂 Sen undrar jag en sak, jag har precis fyllt sexton (så jag är ganska gammal för att börja tävla) och jag undrar lite hur lång tid det tar att ta sig upp i högre klasser? Är jag för gammal för att ens komma upp i guld innan jag dör? Hehe!
Sen vill jag gå på Balettakademien, tycker du att det var en bra skola? 😀
Du är typ min idol och jag läser din blogg varje dag!
Kram!

SVAR: Tack så mycket för din kommentar 🙂 Yes nu är reglerna samma i brons som i silver och guld. Men man får inte ha glitter på sig. Jamen herregud såklart att du hinner komma upp i guld om du verkligen satsar. Vissa av mina elever har gått spikrakt upp och fått prick och avancerat upp i klass efter nästan varje tävling. Då går det snabbt 🙂

Jag tycker att det finns både för och nackdelar med Balettakademien. Vet man att man vill hålla på med bara modernt skulle jag nog rekommendera Danshögskolan men vill man bli en bred dansare så är Balettakademien bäst. Sedan finns det många bra andra skolor ute i världen och många vägar man kan gå 🙂 Lycka till! Kram Ida

Hur mycket är det ”normalt” att väga när man är tretton år och är 165cm?
När började du dansa disco?
Längd/vikt?
Är du fortfarande pt för dessie?

Älskar din blogg!:)

SVAR: Hej! Det finns ingen”normalvikt”. Alla är olika och består av olika mycket muskler och fett, då muskler väger mer. Jag började dansa disco när jag var 11 eller 12 år 🙂 Nu är jag 25 år och väger allt mellan 54 och 57. Haha jo då. Dessie ska jag allt få fart på någon dag. Bra att du påminner mig 🙂

Kramar Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind