Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ FRÅGESTUND – DEL 6

Hej!

Jag som de flesta tjejer vill komma i lite bättre form nu till sommaren så jag undrar vilka maskiner/övningar som är bäst för att få mycket muskler på mage, rumpa & lår?
Sedan har jag börjat spela tennis och undrar vilka muskelgrupper som man tränar i tennis och vad man ska göra för övningar/maskiner man ska använda för att kunna utveckla dem och bli starkare?
Jag undrar även hur farligt/hur mycket man påverkas av att äta koffeinpiller innan en träning?  Jag har hört att det är bra eftersom det har en uppiggande effekt och att det kan öka fettförbränningen men även att det är dåligt eftersom att det hämmar leverns omvandling av glykogen till glykos och på så vis tappar muskelmassa? Hur är det egentligen?

Tack för en RIKTIGT motiverande och inspirerande blogg!
(och din sallad med kyckling, pesto & fetaost är SUPERGOD, Jag har gjort den FLERA gånger!)

SVAR: Hej tjejen och tack så mycket för din kommentar 🙂 Ja det finns många bra övningar men allt beror på hur man utför dem. Mina hestaste tips är att använda sig av basövningar som knäböj, utfall och crunches. Vilken effekt man då får av detta beror på hur man utför övningarna.

Vad kul med tennis. Här kommer en sida du kan läsa lite mer om styrketräning för tennis —> http://hem.passagen.se/samuel.ekberg/tranartips.htm

Enligt mig så tror jag bara att ett koffeinpiller innan träning ger dig extra energi och ökad prestationsförmåga och du får därför ut lite extra av träningen. Mår du inte dåligt av det så tycker jag absolut att du kan fortsätta ta det. Själv brukar jag alltid ta en kaffe ca 30 min innan träning 🙂

Lycka till med allt! Kram Ida

Heej.Vilken foundation använder du? Alltid då fint sminkad. Tips gärna om smink 🙂 kram

SVAR: Hej och tack så mycket 🙂 Jag äger faktiskt ingen foundation och har inte gjort det de senaste 10 åren. Tycker det känns så ofräscht på något vis. Jag brukar använda lite concealer under ögonen och röda fläckar och sedan lite solpuder på kinderna. Detta har jag även när jag går ut eller står på scenen. När jag har gjort TV jobb eller fotograferingar så måste man ha något slags underlag och då har jag köpt en ansiktskräm som jag blandar ut lite löspuder i som underlag. Känns inte lika tjockt och läskigt 🙂 Kram

vet du något recept på någon god chokladkaka eller något med choklad som inte är socker och helst inte mjölk i?:)

vet du om soja är farligt? jag läste att det var de så jag slutade att äta sojayoghurt..

SVAR: Nej tyvärr men sök på chokladkaka LCHF så hittar du säkert något bra recept 🙂 Angående sojaprodukter hittar du ett av mina tidigare inlägg om soja här —>http://werun.se/idawarg/2011/12/25/soja-skadligt-for-manniskan/#disqus_thread

Vad är bra att äta innan träning? Jag lyckas alltid äta antingen för mycket så jag får världens mjälttugg, eller för lite så jag blir vrålhungrig under träningen..

Och en grej till, vad är bra att äta till frukost som mättar länge om man inte tycker om gröt?! Gärna nyttigt också! 😀

SVAR: Jag har också haft det problemet och jag tror att det är olika för alla. Man får helt enkelt testa sig fram. Jag brukar tycka att smörgås är bra då det är mycket energi på liten yta, eller någon slags bar. Är det ett längre träningspass brukar jag äta lite innan och ha med mig tex. torkad frukt eller en shake som jag äter/dricker under träningen så jag slipper äta mig proppmätt innan. Testa det 🙂

En omelett med tex kalkon, skivade körsbärstomater och lite purjolök i är en supergod, mättande och nyttig frukost 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind