Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HITTA BALANS I LIVET

Svar på kommentar…

Hej Ida! Tack för en superunderhållande och toppen blogg. Följer dig varje dag :-) har nu kört diet och hård träning i ca 2 månader med räkning av kalorier. Nu är jag jättenöjd med min vikt och vill bara hitta balans mellan mat och träning utan att räkna kalorier eller träna exakt varje dag. Kan inte du skriv ett inlägg om med tips på hur man hittar balans i vardagen. Du verkar verkligen ha hittat din med träning och god mat :-) jag är ju verkligen en liten godisgris innerst inne och vill gärna börja unna mig det igen ibland utan att gå upp vikten. Så, hur gör du? Hur gör man för att komma ifrån kaloriräknandet och börjar leva ett ROLIGT liv igen? Tips tips snälla!! :-)

SVAR: Tack för din kommentar. Vad härligt att höra att du kommit igång med träning och kost. Det där med balans är en riktig svår fråga som innebär olika för alla människor. Förstår att du vill komma från att räkna kalorier eftersom det kan gå en över huvudet.

Mitt bästa tips till dig är att testa sig fram med kosten. Att ha en ”ätardag” 1 gång i veckan är det många som har för att hålla motivationen uppe med nyttig kost under veckan. Något man kan testa om man är svag för sötsaker. Själv så äter jag sunt för det mesta men unnar mig när jag verkligen känner mig sugen på något, så man kan säga att jag äter ”lagom nyttigt” varje dag. Jag har den turen att jag inte frestas alls av sötsaker som bullar, choklad och kakor. Kan vara för att jag ser till att äta ofta så jag inte får stora blodsockerdippar och blir sötsugen. Har också märkt att sötsuget minskat efter jag släppt min rädsla för att äta naturligt fett i min kost som tex. helfeta mejeriprodukter. Har bytt ut en del kolhydrater i kosten mot fett.

Men vi alla är olika det är bara att testa sig fram och hitta det som passar just dig. Lycka till! Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt