Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSVÄRK <3

God Morgon!

Träningsvärken är inte att leka med idag. Ben och rumpa är självklart stela efter gårdagens korta men effektiva benpass, då vi körde endast benpress (TUNGT) 6 set och enbensknäböj i TRX band. Tog rejält!

Jag har även träningsvärk i bröst och axlar efter lektionen med manuellt motstånd vi hade i skolan igår. Manuellt motstånd betyder att jag som PT använder mig av min kroppsvikt som motstånd med hjälp av tex. handduk. Verkligen jättebra träning som jag kommer använda mig mycket av i framtiden. Det positiva med detta är inte bara att man kan göra det hemma eller på resandefot utan jag och de flesta andra i klassen upplevde det som att man fick mycket bättre kontakt med rätt muskler och det var SJUKT jobbigt!

Även om det gör ont så älskar jag att ha träningsvärk och jag älskar även min havregrynsgröt…

Haha time for PT-School oct gymmet återigen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt