Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ 2 KOMMENTARER

Hej! Har lite frågor och ingen annan har svarat så vet inte vart jag ska vända mig så snälla snälla svara :)

Jag tänkte förbränna lite ”extra fett” och tänkte börja gå i 1-2 per dag för jag har inget gymkort.
så nu tänkte jag bara, vad ska jag äta för att det ska bli lite skillnad? jag kan inget om kost och sånt när man tränar. och om jag skaffar ett gymkort vad rekomenerar du att jag ska träna då om jag vill gå ner i vikt? gångband?
HJÄLP MIG!

SVAR: Hej! Angående kosten så skulle jag satsa på att dra ner på kolhydraterna så som pasta, ris, potatis, bröd, frukostflingor, godis, läsk, chips mm. och satsa på att tillföra mer protein i kosten som kött, fisk, fågel, ägg och mejeriprodukter. För viktnedgång ska man blanda styrketräning och konditionsträning. Har du inte hållt på med styrketräning innan rekommenderar jag dig verkligen att ta hjälp av en PT i början! Kör hårt 🙂

Hur lång är du och vad väger du?

DU ÄR GRYM!!!

SVAR: Jag är 167 cm och väger allt mellan 54 och 57. Beror på hur mycket mat jag har i magen 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt