Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ KOMMENTARER OM PT-SCHOOL

Låter skitkul det här med pt- utbildning!! :) Läser du en fortsättningskurs på din utbildn nu då?? Funderar själv på att läsa till Pt, älskar ju allt som har med hälsa kost å träning att göra!! Men alla utbildningar e ju så dyra :( Vad kostar Pt- school?? Har du ngt annan skola å tipsa??
Många frågor å här kommer en liten till: har köpt Heat kapslar ifrån Fitnessguru å undrar om du tror man kan öppna kapseln å bara svälja innehållet? Vet knäpp fråga men jag har så jädrans svårt att svälja tabletter!! Haha jag vet … men de fastnar i halsen på mig :(
Kram på dej å lycka till med plugget :)
Carro

SVAR: Hej! Ja det är hur roligt som helst och njuter av varenda minut av ny kunskap. Yes nu läser jag en fortsättningskurs på min PT-utbildning, När man är klar med denna kan man även fortsätta utbilda sig till flera andra saker som tex. Massör utan att behöva läsa anatomin igen eftresom vi redan läst väldigt svår och avancerad anatomi i PT-utbildningen. Super bra verkligen! Man kan även läsa vidare på en avancerad kostutbildning med Fredrik Paulun. Skolan kostar endel, och beror lite på hur många kurser/steg du tönkt gå. Kolla priser på deras hemsida —–> http://pt-school.se. Finns ingen annan PT-skola jag rekommenderar. This is the one and only 🙂

Haha. Det vet jag faktiskt inte men det borde ju inte vara några problem. Vet dock inte hur gott det smakar 😀

Kram Ida

Hur grundligt får ni lära er anatomin? går ni in på ursprung-fäst på alla muskulatur och lär ni er var muskel för sig eller som muskelgrupp?

SVAR: Vi lär oss väldigt grundligt. Alla fästen, ursprung, funktioner och skaderisker mm runt musklerna. Vi lär oss inte bara muskelgrupper som tex. Hamstring utan läser då om alla 4 olika muskler som ingår i Hamstringmuskulaturen. Det är mycket men sjukt intressant 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind