Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

POLE DANCE – VIDEO FRÅN DAGENS TRÄNING

Var så sjukt roligt idag på Pole Dance klassen. Brukar oftast vara väldigt trött i kroppen då jag alltid undervisar 5 timmar i rad kvällen innan, men eftersom det är sportlov var jag ledig och vilade från jobb och träning igår så kände jag mig riktigt stark idag. Wihoo. Lite farligt nästan då jag är lite för ivrig att lära mig mer och testar gärna saker som jag egentligen inte får utan passning. Haha.

Det är i alla fall 6:e veckan jag kör Pole nu och jag är helt kär i denna träningsform. Jag har tänkt att bli grym på detta nu! Här kommer ett litet trix från dagens lektion. Ingen aning vad det heter, jag bara gör! 😀

[videofyme id=”417303″ width=”500″ height=”320″]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt