Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PERSONAL TRAINING SCHOOL – BÄSTA PT-UTBILDNINGEN

Svar på kommentar…

Hej Ida! Går du på någon utbildning? Hur blir man PT?

SVAR: Hej! Vad roligt att du frågar denna frågan för jag tänkte precis skriva ett inlägg om min PT-utbildning eftersom jag börjar plugga steg 2 på min utbildning nu på lördag.

Det finns en djungel av olika PT-utbildningar där ute men egentligen finns det bara en utbildning som gäller om man ska bli en grym PT och det är den utbildning jag gått, Personal Training School. Alla arbetsgivare på gymmen där ute är mycket medvetna om att personer som gått denna utbildning och klarat proven har stor kunskap och en mycket hög lägstanivå. Utbildningen är grymt tuff men väldigt väldigt bra! Har man tänkt utbilda sig till Personlig Tränare så finns det inget annat val än Personal Training School!

Så för att svara på din fråga, ja jag är utbildad Personlig Tränare på Personal Training School i Stockholm. Först pluggade jag den förberedande kursen på 2 dagar, pluggade själv i någon vecka för att förbereda mig. Sedan gick jag steg 1 i 9 dagar och var sedan tvungen att tenta av 7 teoretiska prov och 3 praktiska. Jag körde på stenhårt med plugg och klarade det på 4 veckor medan det faktiskt finns personer som inte är klara än och faktiskt personer som aldrig blir klara. Allt beror alltså på hur snabbt man får in saker och hur mycket man pluggar. Efter att ha klarat de proven är man Personlig Tränare. Nu på lördag kommer jag börja steg 2 i 9 dagar och lära mig mer djupgående i alla ämnen, som olika tester, fettmätningar mm. Sedan måste jag tenta av ett antal prov igen och har då fått det Blå Kortet och är licensierad PT i hela Europa.

”Din aktuella licens från Personal Training School – Blå Kortet – är en garanti för att du har genomgått den mest omfattande utbildningen om träning, kost och träningspedagogik som finns idag.”

Kan man även tänka på när man väljer PT att alltid fråga vad den har gått för utbildning. Tänker inte nämna några namn men har fått tagit över flera klienter som blivit skadade av före detta PTs för att de inte varit noga med deras teknik och de har utbildat sig på tex. gymmens egna utbildning. Så om ni väljer en PT som gått Personal Training School så vet ni i alla fall att denna genomgått en sjukt bra utbildning och bör ha en hög lägstanivå.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind