Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BURPEES UTMANING

Sitter här hemma och är fortfarande spyfärdig efter dagens 7 minuter långa träningspass. Haha. Efter jag tränat en klient idag så möter jag en vän på gymmet som berättar om en Crossfit övningen som är uttagningsprov till crossfit SM. Det går till så att man ska göra så många Burpees som möjligt på 7 minuter.

För er som inte vet vad burpees är kan jag tala om att det är det värsta jag vet. Man gör ett upphopp hela vägen ner till marken, hoppar ut i armhävningsposition och gör en armhävning och hoppar sedan upp och klappar över huvudet.

Så här fast klapp över huvudet också…

Förra gången jag skulle försöka mig på Burpees slutade det i en rejäl astmaattack då de är mycket konditionskrävande och jag har ansträngningsastma.

Men i alla fall så hade min vän lyckats göra 53 st burpees på 7 min och som den tävlingsmänniska jag är skulle jag ju slå detta. 😀 Lyckades göra hela 70 Burpees på mina 7 minuter och min PT Jocke räknade och tog tid. (Det är inte jätte bra att göra 70 burpees egentligen då världsrekordet typ ligger på 150 något, men för mig är det sjukt bra gjort :)) När jag var färdig mådde jag sååå dåligt men sjukt nöjd att jag slog honom! Brännde i halsen!

Någon som är sugen på en utmaning och slå mina 70 burpees? Regeln är att man måste klappa över huvudet när man hoppar upp och göra en riktig armhävning från tårna där nere. Vem är på?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt