Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FORMA RUMPAN

Hej vänner!
Idag har jag varit på lunchmöte och sedan drog jag till gymmet och körde ett redigt pass för rumpa/baksidalår och sedan tränade jag en klient.

Har hittat några övningar som verkligen bränner i lilla rumpan. Tyvärr så har jag inte så stor rumpa och ben av mig själv utan jag måste verkligen kämpa för att få den fylliga formen jag vill ha. Så fort jag slutar med styrketräning eller äter dåligt så försvinner min fina lilla putrumpa och den blir liten och benig igen.

Så mitt tips till er som har samma obefintliga rumpform som mig av naturen men vill ha en snygg, fyllig och fast rumpa är styrketräning och mycket mat! Brukar säga att jag ska gå hem och mata rumpan så den växer 😀 för rumpan går verkligen att forma med hjälp av styrketräning så ge inte upp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind