Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEAT FETTFÖRBRÄNNING

Har fått mycket frågor angående HEAT fettförbränning från fitnessguru.se. Här kommer 3 av dem…

Hej!
Jag är hyffsat vältränad, har bara det där ”lilla extra” jag vill ha bort. Men om jag nu kör på de där Heat, sen när jag slutar. Kommer fettet komma tillbaka då?

SVAR: Nej! HEAT hjälper till att öka fettförbränningen och är inget du går ner av bara för att du äter det och sedan går upp av när du slutar utan HEAT tillsammans med träning och rätt kost kan hjälpa kroppen att använda fett som bränsle istället för lagrat glykogen eller muskelmassa.

Bra fråga Anna ovanför!! Vad händer?
Jag har precis beställt Heat, inte för att jag direkt behöver gå ner i vikt utan mer för att precis som du Ida inte vill bryta ner musklerna! Men läste om Heat och det ska ju även öka prestationsförmågan så att man orkar mer på träningen vilket jag tycker låter bra! :)
Hur ofta och när tar du Heat Ida?
kram

SVAR: Precis. Jag tar HEAT innan jag ska ut och gå eller innan träning om jag känner mig lite hängig och vill ha mer energi. Kan också ta den istället för kaffe ibland då jag inte vill ha massa vätska hoppandes i magen under träningen. 🙂 Kram

Jag skulle också vilja veta mer om Heat! Kan du inte skriva ett inlägg och berätta mer om det? Hur ofta du tar, om du märker skillnad angående ökad prestationsförmåga och ”fettförbränning” osv? :)

SVAR: Du har ju fått lite info här ovanför men det är är lite olika hur ofta jag tar det. Tar det när jag känner för det helt enkelt. 🙂 Jag märker stor skillnad när jag tagit den. Blir superpigg och jätte träningmotiverad 🙂 Angående Fettförbränning är det svårt att säga om jag ser någon skillnad då jag oftast har väldigt lite fett på kroppen. Men det jag känner är att jag får mycket energi och att jag orkar träna mer tex. innan frukost om jag tar HEAT vilket i och för sig leder till mer fettförbränning. Jag gillar HEAT och rekommenderar den!

Ni kan läsa mer och beställa HEAT FETTFÖRBRÄNNING här! Skriver ni in PTIDAWARG som rabattkod ska ni få lite rabatt (olika rabatt på olika varor).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind