Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FITNESS 2012

2012 är året då jag ska bli sjukt stark och fit! Magrutorna ska fram, armarna ska bli mer tonade och rumpan ska växa utåt! Tappade en hel del muskler under jul då jag nästan bara ägnade mig åt promenader och konditionsträning. Musklerna försvann, jag gick ner 2-3 kilo och hela kroppen kändes svag och blev lite mera degig!

Nu ska musklerna tillbaka! Ben/rumpa kommer jag köra mycket på gymmet med hjälp av styrketräning och armar och mage kommer jag få genom min Pole Dance. Ser redan efter 3 gånger att mina armar och axlar börjat få en annan form och börjar bli köttigare! Sedan är det mängder av mat som gäller, dock rätt sorts mat! Här ska det byggas!

Ska bli intressant att se hur detta kommer gå? Magen kommer vara enklast medan mina armar faktiskt aldrig varit riktigt muskliga innan utan bara smala, lite degiga och raka.

Vilka är på? 2012 mitt livs form,  Nu kör vi…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind