Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÄNTLIGEN INNE

Efter att ha tacklat min port riktigt rejält ett antal gånger så gick den upp. Tur att man är stark ;D Haha. Nu ska jag få i mig lite omelett och sedan sitta och vara tacksam över att jag har ett varmt hem (eller så varmt är det inte) men i alla fall ett hem. För fy f*n för att vara uteliggare dessa tider. Jag har en varm pälsmössa och flera lagerkläder men ändå fryser jag och vissa männsikor ligger och sover i detta.

Varje gång jag går förbi en uteliggare så tycker jag så synd om den personen så jag ger alltid pengar om jag har det på mig. Egentligen ska man inte det då det mesta tyvärr går till droger. Får börja ta med mat och ge istället eller kanske lite Fitnessguru Proteinshake med Cappuccinosmak? haha.

Nej sov så gott nu! Imorgon dyker det upp stretchtips. 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind