Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STRIPPDANS?

Eftersom alla inlägg idag har handlat om Pole Danec så tänker jag inte bryta trenden utan fortsätter på samma spår och svarar på denna kommentar jag fick idag…

Jag är jätte sugen på att prova!
Dock har jag fått mycket negativ respons från framför allt äldre människor, skulle du kunna förklara hur du tänker kring pole-dance i ett inlägg kanske?

SVAR: Hej Amanda! Jag förstår vad du menar och jag tycker det är jätte tråkigt. Min mamma får också en lite misstänksam röst när jag säger att jag ska träna Pole dance då hon som många andra förknippar detta med strippdans. Men har man väl gått på en lektion med Pole dance så inser man ganska snart att det inte har något med strippa att göra. Jag skulle mer förknippa det med akrobatik, gymnastik och fitness. Allt handlar om styrka och kroppskontroll. Det är sjukt tungt, speciellt för armar och bål.

Dessutom så kommer Pole Dance från Kina då det var män som utövade det. (fick vi lära oss på lektionen förra veckan). Varför man har så lite kläder på sig när man tränar Pole är för att få fäste och kunna utföra övningarna.

Enligt mig så är Pole Dance en grym träningsform som dessutom är väldigt rolig!
Visa dem tex. detta klipp…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind