Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GRYMT ERBJUDANDE PÅ XTREME LASHES

Igår var jag och gjorde ögonfransförlängning på Xtreme lashes på Karlavägen 68 i Stockholm. Har velat göra det jätte länge och kom nu äntligen iväg. När jag kom dit fick jag lägga mig på en säng och blunda i 2 timmar då jag blev omhändertagen och fick nya fransar. Har inte velat göra fransförlängning innan då de flesta som gör det limmar på en bunt fransar åt gången och det sliter då på fransarna. Med Xtreme Lashes så sätter de fast 1 frans på en frans.

Jag är fortfarande helt stum av resultatet då jag inte kan se hur eller vart de satt fast fransarna? Coolt. Är supernöjd verkligen!

Här kommer för och efterbild då jag är helt osminkad på ögonen på båda bilderna…


ERBJUDANDE!

Har ni funderat på att göra fransförlängning så rekommenderar jag verkligen Xtreme Lashes. Kan gladeligen meddela att ni som läser min blogg får hela 30% rabatt på fransförlängningen (kostar från 2650kr innan rabbaten) och då ingår både första behandlingen och en påfyllning. Säg bara att ni läst om erbjudandet på min blogg för att ta del av rabatten.

För mer information eller bokning av tid ring 073-5905748

http://xtremelashes.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt