Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

POLE DANCE PREMIÄR

Okej mina vänner, hur gick det för mig på min första Pole dance klass? Eller jag har faktiskt testat Pole Dance för 1,5 år sedan tillsammans med Kissie 😀 Haha men det var bara några gånger på grov nybörjarnivå.

Idag var jag på lunchklass på PoleFitness där alla nivåer får komma men de andra som var där hade gått något/några år och jag är ju verkligen GROV nybörjare. Hade ju så att säga lite svårigheter att hänga med när vi skulle hänga upp och ner och släppa händer och ben och for i backen med huvudet före några gånger! haha, men jag försökte i alla fall och vissa saker fick jag ju till hyffsat snyggt! Läraren var superduktig och gullig och hjälpte mig på bästa sätt!

Det man märker först när man testar Pole Dance är att det gör så sjukt ont i huden! Men de säger att man vänjer huden efter ett tag? Någon erfaren som kan ge mig positiva förväntningar på att det inte kommer göra lika ont i framtiden? 🙂

Detta var en av positionerna vi fick testa idag…

Behöver träna LITE mer bara 😀 hahaha eller ett år.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt