Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FETTFÖRBRÄNNING

God Morgon!

Började denna morgon med 2 kapslar Omega 3 Fish Oil och 1 kapsel av Fitnessgurus HEAT och sedan en morgonpromenad på 50 min. Fitnessgurus HEAT är superbra om man vill tappa vikt då det är fettförbrännande men också grym om man vill bli extra pigg och förhindra nedbrytning av muskler under tex. sin morgonpromenad. Beställ den HÄR och använder koden PTIDAWARG så får ni rabatt på alla varor på Fitnessguru.

Äter man strikt LCHF kost behöver man inte oroa sig för muskelnedbrytning då kroppen redan är inställd på fettförbränning  och tar sin energi från fettet som finns lagrat i kroppen (Kroppen kan lagra oändligt med fett). Men går man på socker/kolhydrater, som de flesta människor gör inklusive mig, så finns det inte så mycket glykogen(kolhydrater) lagrat i kroppen på morgonen efter en hel natts sömn. Kroppen har heller inte möjlighet att lagra så mycket glykogen som fett, utan man måste hela tiden fylla på med bränsle(kolhydrater) för att orka. Om man är kolhydratsdriven och ska gå morgonpromenad innan frukost är det därför större risk att kroppen börjar bryta ner musklerna för att få energi eftersom kroppen inte har så mycket glykogen lagrat. Det vill vi ju inte utan då vill man ju att kroppen ska använda fett som energi istället eftersom det finns lagrat i kroppen hos alla människor.

Hänger ni med? Lite komplicerat men försökte förklara på så enkelt vis som möjligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind