Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LCHF-INSPIRERAD KOSTPLAN FÖR 2012

Min kost 2012 kommer bestå av en egen variant av LCHF och jag k0mmer försöka ligga runt 100g kolhydrater per dag (kommer ej ha stenkoll på detta). Det jag kommer undvika och har har undvikit det senaste halvåret är pasta, ris, potatis, frukt, flingor, bröd, bulgur mm. och har tagit in mer fullfeta produkter i min kost som grädde, smör, ostar, ägg, nötter och avocado. Där emot tänker jag inte dränka mat i majonäs och bacon och dricka grädde bara för att jag äter LCHF. Kommer heller inte ta bort kolhydrater som tex. morot, bär, mejeriprodukter, havregryn eller proteinpulver.

Varför jag väljer denna kost är inte för att gå ner i vikt utan för att min mage blir glad då 🙂 wiii. Sedan kommer jag inte vara helt strikt på detta heller utan jag är helt säker på att det kommer dyka ner ett och annat valnötsbröd 😀 haha

Min LCHF-inspirerade lunch med sammanlagt ca. 10 gram kolhydrater i idag ser ut som följer…

Omelett på 2 ägg + 1 äggvita med körsbärstomat och fetaost + 2 LCHF-smörgåsar med cream cheese och grov senap. haha ser sjukt äckligt ut men det var det inte.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind