Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TÄVLING! – VINN BILJETTER TILL STREETSTAR 2012

Jag har fått biljetter till den fantastiska Streetstar Festivalen! Några lottar jag ut och några kommer jag behålla själv 🙂


Lite bakgrund om Streetstar…

Streetstar Festivalen 2012 arrangeras 26-29 januari för sjunde året. Workshops på Dansens Hus 26 och 29 jan och battles och shower i Solnahallen 27 och 28 jan.

Ett utav huvudprogrammen under festivalen är Juste Debout Scandinavia, uttagningar till världens största tävling inom de stående Streetdance stilarna, Hip Hop, Locking, Popping och House. Utöver detta är det även Breaking battles inom Crew (grupp), Voguing och Waacking battles samt shower och workshops med den internationella juryn.

Nivån på de svenska och internationella dansarna är av högsta klass och tillsammans med inbjudna dj´s och MC´s som ADL från Blacknuss och Aaron Phiri är denna helg ett av årets höjdpunkter för alla dans- och musikintresserade inom den urbana scenen.

TÄVLING!

Det ska inte vara för lätt få dessa biljetter, så svara på denna fråga och va med när jag lottar ut 4 st biljetter till lördagens finaler.

Fråga: I vilken stad går världsfinalen för tävlingen Juste Debout, där Streetstar presenterar den Skandinaviska uttagningen?

På söndag 22/1 utser jag 2 vinnare som vinner 2 biljetter vardera. Svara med namn, mail och svar (man behöver alltså inte ha någon blogg för att vara med och tävla)…

Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind