Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BRA START PÅ DAGEN

God Morgon vänner!

Eller för mig känns det som det snart är dags för lunch. Gick upp 7.30 imorse och befann mig på gymmet tillsammans med min Alexander kl 8.00. Körde kondition i 20 min i form av PowerWalk och intervaller i uppförsbacke + ett härligt pass för triceps och mage. Avslutade det hela med en PowerWalk hem på 30 min och en STOR frukost.

Mycket bra start på dagen.

Jag och Alexander i Dubai förra året <3

Nu ska jag dricka dagens försa kaffe och planera mina mål med våren 2012. Hur mycket tid ska jag lägga på Dansundervisningen?… Personlig Träning?… Mitt eget dansande?… Andra projekt jag har på G?… Berättar mer om dem senare.

Vad har ni för mål med träning/jobb/hälsa 2012? Berätta! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind